Ooit gewinkeld voor een nieuwe auto? Als je net als veel Amerikanen, heb je gegaan door de ervaring van het reizen van stad naar stad, het uitzetten van gas, inspanning en tijd om de perfecte deal te vinden voor die gloednieuwe auto die je hebt willen. Maar tegenwoordig hoef je dat echt niet meer te doen. Waarom gaan door al dat gedoe als je gewoon hop op je laptop en vind een aantal killer aanbiedingen online? Nog niet zo lang geleden hadden autodealers om een paar redenen het voordeel ten opzichte van kopers, waaronder dat de koper slechts toegang had tot een beperkt gebied om in te winkelen, en ook de dealer was veel beter geïnformeerd dan de consument.

Winkelen voor auto’s online gewoon gaat wat tijd en de bereidheid om wat onderzoek te doen door te klikken op verschillende auto sites. U alles vinden over verschillende prikkels, kortingen, en verschillende financieringsvoorwaarden uit het hele land, en gebruik deze informatie in uw voordeel wanneer u naar uw lokale dealer en beginnen met onderhandelen.

U zult natuurlijk willen beginnen met het bezoeken van autofabrikant sites. Dit is het virtuele equivalent van het browsen rond de partij bij een dealer. Websites deze dagen zijn vrij high-tech, en je zult merken dat veel van de auto sites bieden tonnen foto’s uit alle hoeken van zowel de buitenkant en het interieur, en soms zelfs virtuele modellen die u communiceren met en uitchecken vanuit elke hoek die u wenst.

Naast de fabrikant sites, zorg ervoor dat de populaire consumentensites te bezoeken, zoals Motor Trend of Consumer Reports. Hier vindt u veel reviews van niet alleen auto-experts, maar regelmatige consumenten zoals uzelf. Ook YouTube heeft video reviews van zowat elke auto die je maar bedenken; gewoon een zoekopdracht voor de auto die u ge├»nteresseerd bent in, plus “review”. U bijvoorbeeld ‘Ford Edge review’ intiken om een video op dat specifieke model op te halen. Auto leasen